NOTĂ DE INFORMARE

CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Evenimente

  • Filtreaza
  • Switch to grid layout
  • Swtich to table layout
  Nume Functie Categorie Data
Evenimentul “Bucuria copiilor” Editia a II-a Belciugatele

  In ziua de 2 iunie, primaria Belciugatele a organizat a doua editie a evenimentului de ziua copilului intitulat “Bucuria copiilor” in parteneriat cu scoala din Belciugatele. La eveniment au participat aproximativ 250 de copii care s-au bucurat de tobogane si momente artistice organizate pe terenul de sport al scolii. Deasemenea mentionam o buna organizare a evenimentului din partea scolii Gimnaziale nr 1 din Belciugatele sub mentoratul doamnei director Daniela Nedelcu.

Evenimente
02.06.2023
İn memoria eroilor neamului

In ziua de 25 mai 2023, ziua in care crestinii prasnuiesc İnaltarea Domnului, dar si Ziua Eroilor Neamului, Primaria Belciugatele la initiativa domnului Primar Mihai Gurlui si a domnului Viceprimar Gabriel Gurlui, au organizat un ceremonial religios si militar la care au participat intr-un numar impresionant locuitorii  comunei, dar si elevi ai Scolii Gimnaziale nr 1 din Belciugatele, foarte bine organizati de doamna directoare Daniela Nedelcu impreuna cu celelalte cadre didactice. Copiii au fost imbracati in costume nationale, participând cu entuziasm la eveniment.

Evenimente
25.05.2023
Seratele muzicale ale sopranei - Arlinda Morava

10 iunie 2023 ora 18:00 Sala Dalles

Evenimente
10.06.2023
Ziua Eroilor 2023

In data de 25 mai 2023, Primaria Comunei Belciugatele va invita la un moment de solemnitate cu prilejul Zilei Eroilor

Evenimente
25.05.2023
Bucuria copiilor 2023

În ziua de 02 Iunie 2023, Primăria Belciugatele, in colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 1 Belciugatele,organizeaza evenimentul dedicat zilei copilului: ,,Bucuria copiilor".

Evenimente
01.06.2023
Eminescu renaste prin noi, ediția a III-a

Primăria Belciugatele promovează neobosit renașterea prin cultură!

În ziua de 15 Ianuarie 2023 Primăria Belciugatele a organizat evenimentului cultural: ,,Eminescu renaste prin noi,ediția a III-a".

Evenimente
Mereu in miscare Evenimente
Eveniment 17.12.2022 - Pe urmele Magilor!

În ziua de 17.12.2022 primăria comunei Belciugatele,a organizat prin Biblioteca comunală,o serbare pentru copiii comunei unde au participat 170 de copii

Evenimente
Împreună pentru un viitor mai bun

Primăria Belciugatele, prin Biblioteca comunala Belciugatele a organizat o serie de evenimente culturale cu ocazie sărbătoririi zilei de 1 Decembrie.

Evenimente
Copiii Atelierului de creație invitați la Film.

În ziua de 1.12.2022 copiii Atelierului de creație al Parohiei Cojesti dar și din Parohia Belciugatele au fost invitați la film.

Evenimente
Luna Internațională a Bibliotecii
În data de 13.10.2022, orele 9:00-10:00

Luna octombrie este declarată ”Luna Internațională a Bibliotecii”, așadar, după multele vizite făcute de către elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Belciugatele pentru diferite activități desfășurate la noi în bibliotecă, a venit rândul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Normal nr.1 Belciugatele să ne viziteze. 

Evenimente
BUCURIA COPIILOR

         

            În data de 02.06.2022, primăria comunei Belciugatele, prin Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Belciugatele, în colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 1 Belciugatele, a organizat un eveniment pe terenul sintetic al școlii invitând trupa de animatori ,,Zumbi”, care a venit cu surprize spre bucuria copiilor. În cadrul evenimentului, trupa ,,Zumbi” a pus la dispoziție 4 tobogane gonflabile. După ce s-au jucat, copiii au primit vată pe băț, pizza, sucuri, înghețată și tort.

                 A fost o zi memorabilă marcată de starea de bucurie a copiilor.

Evenimente
ALĂTURI DE COPIII ȘCOLII GIMNAZIALE NR. 1 BELCIUGATELE

             Început în data de 09.05.2018, proiectul ,,Școala noastră, școala prietenoasă” s-a implementat cu succes de către U.A.T. comuna Belciugatele aducând profesorilor și elevilor un plus educational, oferindu-le excursii și activități sportive.

             În data de 08.04.2022  s-a finalizat proiectul „Școala noastră, scoala prietenoasă”, evenimentul având loc pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale Nr.1 Belciugatele, unde s-a desfășurat un concurs ce a avut ca premii importante biciclete care s-au acordat elevilor remarcati în cadrul proiectului.

Evenimente
REACTIVAREA BIBLIOTECII COMUNALE BELCIUGATELE

Biblioteca ,,Mihai Eminescu” a U.A.T. comuna Belciugatele, județul Călărași se află într-o schimbare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor culturale ale cetățenilor comunei. În acest scop s-au realizat câteva abonamente la ziarul “România Liberă”, la revista “Știință și Tehnică” și la revista “Magazin Istoric”. În prezent, putem spune că s-a finalizat inventarierea fondului de carte și începând cu data de 15 iunie cititorii se pot bucura din nou de biblioteca comunei lor. Cu toate acestea, nerăbdători, în ziua de 11 mai, copiii gradiniței Belciugatele au făcut o vizită noii biblioteci.

Evenimente
CURĂȚĂM ROMÂNIA

          

            În cadrul campaniei naționale ,,Curățăm România”, Școala Gimnazială Nr. 1 Belciugatele în colaborare cu primăria comunei Belciugatele cu a organizat în condiții de maximă siguranță o acțiune de igienizare a comunei, ce a constat în colectarea deșeurilor aflate pe domeniul public. La această acțiune au participat în jur de 50 de copii împreună cu cadrele didactice.

             Această campanie a contribuit la  și responsabilizarea copiilor în vederea păstrării unui mediu curat.

Evenimente
EVENIMENT 15 IANUARIE - EMINESCU RENAȘTE PRIN NOI

            În data de 15 ianuarie 2022, dl. primar Mihai GURLUI, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Belciugatele, a organizat ediția a II-a  a evenimentului cultural ,,Eminescu renaște prin noi”, ce s-a desfășurat la Complexul Valea Iazurilor. În deschidere a luat cuvântul dl. primar Mihai GURLUI, dl. prefect al județului Călărași Valentin BARBU și părintele protoiereu Mihail ZOTTA.

            Copiii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Belciugatele au susținut un moment liric inspirat din opera marelui poet Mihai Eminescu. Invitat de seamă la acest eveniment a fost dl. PhD Mihail NEAMȚU, care a susținut o prelegere inspirată din viața poetului național, evocând moștenirea lăsată poporului român. În ultima parte a evenimentului, Mihail BUCĂ, protopsaltul Patriarhiei Române alături de corul Tronos au bucurat audiența însuflețind evenimentul cu melodii patriotice dar și melodii inspirate din poeziile Eminesciene.

            La eveniment au participat peste 100 de invitați, atmosfera fiind una deosebită. 

Evenimente
@2022

Meniu