NOTĂ DE INFORMARE

CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Eminescu renaste prin noi, ediția a III-a

Categorie: Evenimente

Primăria Belciugatele promovează neobosit renașterea prin cultură!

În ziua de 15 Ianuarie 2023 Primăria Belciugatele a organizat evenimentului cultural: ,,Eminescu renaste prin noi,ediția a III-a".
În deschiderea evenimentului a luat cuvântul dl. Primar Mihai GURLUI care a evidențiat rolul pe care ar trebui să-l ocupe cultura în societatea românească asediată de marasmul non culturii.
Domnul profesor doctor al facultății de litere Nicolae Alexandru a vorbit despre poezia eminesciana și rolul ei în cultura românească.
Doamna Arlinda MORAVA soprana celebra și MEZZOSOPRANA Lacramioara Crihana au susținut momente lirice deosebite aducând în inimile celor prezenți o emoție deosebită.
Au mai luat cuvântul doamna director Daniela Nedelcu și domnul Vasile Iliuță-Președintele Consiliului Județean Călărași. 
Manifestarea a fost prezentată admirabil de domnișoară Adelina Baciu eleva clasa 6 a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Belciugatele.
Un moment deosebit a avut loc la finalul manifestării,copiii Atelierului de Creație al parohiei Cojesti a prezentat sceneta Mircea si Baiazid.in Regia Preotului Daniel Preda.
Au fost momente deosebite trăite de comunitatea noastră.@2022

Meniu